Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» την ερχόμενη Τρίτη (30/04, 21:30) για το Game 3 της σειράς των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα!

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα και πρώτου επί ελληνικού εδάφους κόντρα στους Καταλανούς «εξαφανίστηκαν», με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει πως έγινε sold out.

Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, με την ευχή βεβαίως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει το break στην Βαρκελώνη στα πρώτα δύο ματς της σειράς, σήμερα και την Παρασκευή (26/04, 22:00).

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον 3ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (30/04,21:30) εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες από την κυκλοφορία τους!

Συνεχίζουμε ΠΑΝΤΑ μαζί, Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!»,
ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιτούδης: «Φανταστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός, κάθε φορά συγκινούμαι - Μπορούμε και οι δύο να πάμε μέχρι το τέλος»

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας - Έχουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Χέρι-χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Δεν πήραμε καλές αποφάσεις επιθετικά, η Χάποελ άξιζε τη νίκη»

Τρένο η Βίρτους, λύγισε και την Μπασκόνια και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες!

Ατσάλινος Ολυμπιακός, λύγισε την Μπαρτσελόνα στην παράταση και έβγαλε ατσαλάκωτος την ισπανική «διαβολοβδομάδα»!

Το απίθανο τρίποντο του Ρόμπινσον στο 1,8'' που έστειλε το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός στην παράταση!

Πάλεψε μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός, αλλά η ανώτερη Χάποελ του έσπασε το αήττητο

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα αλλά οι Μονέκε και Νουόρα οδήγησαν τον Ερυθρό στην 4η σερί νίκη!

Το buzzer-beater τρίποντο του Βεζένκοφ σχεδόν από το logo! (video)