Η αποστολή του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην επιστροφή της από τη Μαδρίτη μετά την ήττα από τη Ρεάλ (89-77) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η πτήση για την Αθήνα αναχώρησε με περίπου δύο ώρες καθυστέρηση, αφού αντί για τις 01:00 πέταξε στις 03:00. Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 7:10, η αποβίβαση έγινε στις 7:40 λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, κάποια μέλη της αποστολής έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 8:30 για να παραλάβουν τις αποσκευές τους. Όλα αυτά κι ενώ ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή στις 13:00 με το Μαρούσι για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»