Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα του στη νέα σεζόν, καθώς το Σάββατο (17/8) αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σε αυτή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά έχουν συμπεριληφθεί τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων που κατέκτησε το Youth League.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Αντώνης Παπακανέλλος, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω ίωσης. Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσανάκας, ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες σε μια ομάδα που δεν έχει την απαίτηση του πρωταθλητισμού.

Μάλιστα ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι τόσο η Ρίο Άβε, όσο και η Athens Kallithea FC ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ως δανεικό τον Παπακανέλλο, με την ομάδα της Πορτογαλίας να αποτελεί την πρώτη επιλογή συγκριτικά με τους νεοφώτιστους της Stoiximan Super League.

Nα σημειωθεί πως αν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανάψει το «πράσινο» φως για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά μετά τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού με τη Φλαμένγκο στο «Μαρακανά» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/8).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μια ανάσα από την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς έως το 2029 είναι η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο