Το ζευγάρι που σίγουρα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι σίγουρα το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Απόψε παίζεται η πρώτη πράξη στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τις δύο ομάδες να είναι πιο ισοδύναμες από ποτέ, δίνοντας έναν αμφίρροπο τόνο στη σειρά.

Aνάλυση

Από την εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Ξάνθης προέρχεται ο Ολυμπιακός, με τη νίκη αυτή να μην είναι τόσο άνετη όσο δείχνει το εύρος της. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έπεσαν σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ χρειάστηκαν -μάλλον ένα αμφισβητούμενο- πέναλτι για να προηγηθούν στο 27'. Μισή ώρα αργότερα, ο Ανσαριφάρντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, ενώ μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και εκεί τελείωσαν όλα. Στο 69' ο Φορτούνης έκλεισε το σκορ, για την ένατη σερί νίκη των Πειραιωτών, η οποία τους διατήρησε στην κορυφή. Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Οτζίτζα και Ομάρ, επιστρέφει όμως ο Μάριν που θα πάρει τη θέση του δίπλα στους Φορτούνη και Μιραλάς. Αυτή θα είναι η τριάδα που θα παίξει πίσω από τον προωθημένο και αρκετά φορμαρισμένο Ανσαριφάρντ. . .

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το μεγάλο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο betmasters.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube