Πρόβλημα με τον Μουσταφά Φαλ -το μέγεθος του οποίου θα φανεί προσεχώς- έβγαλε το παιχνίδι με τη Λάρισα για τον Ολυμπιακό. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο θηριώδης σέντερ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.

Η πρώτη διάγνωση λοιπόν κάνει λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο και με την επιστροφή στην Αθήνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εν αναμονή ωστόσο των αποτελεσμάτων τους, η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θεωρείται αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός, τεράστια η ευθύνη και των παικτών»

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Πίτερς

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Κωμικοτραγικές πρακτικές του Ολυμπιακού, μάχη για να σκηνοθετηθεί ένα βίντεο με δήθεν επίθεση»

«Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε λακούβα, να εμπιστεύεστε τον οδηγό»: Το μήνυμα Γιαννακόπουλου με παλιές δηλώσεις

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία για τα προκριματικά-Νοκ άουτ η Καρλάφτη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητά τιμωρία έδρας για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Η μυθική ανατροπή και το game winner του Έντλερ-Ντέιβις: Τα highlights από τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού

Αταμάν: «Είμαστε στη χειρότερή μας κατάσταση - Στόχος αυτήν τη στιγμή τα playoffs, δεν μπορούμε να λέμε για Final Four»

Το ευρηματικό μπλουζάκι οπαδού του Ηρακλή με Χατζηπαναγή ως… Άγιο!

Έντλερ-Ντέιβις μετά το buzzer beater: «Δακρύζουν τα μάτια μου, κλαίω από χαρά - Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ»