Με τον Ολυμπιακό να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο δίμηνο, οι άνθρωποι του συλλόγου προχωρούν σε εργασίες στο Καραϊσκάκη.

Στο γήπεδο των νταμπλούχων αφίχθησαν από τις ΗΠΑ και εκφορτώθηκαν οι νέοι προβολείς LED, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους παλιούς προβολείς πυρακτώσεως, με τον φωτισμό σε αγωνιστικό χώρο, εσωτερικο και περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων να εκμοντερνίζεται.

Με τον τρόπο αυτόν, θα υπάρξει και θεαματική μείωση και του ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για τον φωτισμό του γηπέδου, με τους Πειραιώτες να εκσυγχρονίζουν το σπίτι τους ενόψει Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις