Την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου επιθυμεί διακαώς η Σπόρτινγκ Κάνσας.

Η ομάδα που ανήκει στην ανατολική περιφέρεια του MLS είχε αγοράσει τους Μανού Γκαρθία και Σάπι Σουλεϊμάνοφ πριν από λίγο καιρό «πακέτο» από τον Άρη, όμως επιμένει… ελληνικά και ψηλά στη λίστα της είναι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του αρχηγού τους, αλλά οι Αμερικάνοι δεν σκοπεύουν να παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Αλλά και να επιστρέψουν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει χρόνο για να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική και να μπορέσει να επιστρέψει στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ρέτσος, ο οποίος κινείται με πατερίτσες και μία ειδική μπότα, ανεβάζει στροφές και όταν είναι έτοιμος θα επιστρέψει και μόνο τότε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»