Μάλλον κάποιος… μάτιασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού! Ο Έλληνας προπονητής ανέβασε υψηλό πυρετό, λόγω μίας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί!

Έτσι, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχώρησε για την Κρήτη για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 (16/11, 17:00) χωρίς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον Μίλαν Τόμιτς να εκτελεί ξανά -και προσωρινά- χρέη πρώτου προπονητή.

Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον καρπό του, καθώς φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»

Γλίτωσε από του Αμαρουσίου τα δόντια ο αδιόρθωτος Ολυμπιακός

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ