Πίτερς τέλος για την Μπασκόνια, ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό.

Άνοιξε και τυπικά ο δρόμος για την άφιξη του 27χρονου άσου στο λιμάνι, καθώς έμεινε –όπως αναμενόταν- και τυπικά ελεύθερος από τους Βάσκους.
Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Βάσκους, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε η σχετική οψιόν και έτσι αποχαιρετάει τη Βιτόρια έπειτα από δύο χρόνια.

Ήδη, ο 27χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό (ο Νίκος Ζέρβας είχε αποκαλύψει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος) και προσεχώς θα ανακοινώσουν την απόκτησή του.



Η ανάρτηση του Πίτερς
«Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να πω, αλλά προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τα δύο τελευταία χρόνια. Η Βιτόρια είναι ένα αξέχαστο μέρος για να ζήσω και να το απολαύσω με την οικογένειά μου.

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γνωρίζετε ήδη πώς νιώθω για εσάς. Με εμπιστευτήκατε και με βοηθήσατε να φτάσω στα καλύτερά μου σε καθημερινή βάση. Θα έπαιρνα… μια σφαίρα για τον καθένα σας.

Για τους οπαδούς, ξέρω ότι δεν ήταν κάτι τέλειο και η επιτυχία που ζητάτε δεν ήρθε, αλλά για δύο χρόνια η ακλόνητη αγάπη σας και η υποστήριξή σας ήταν απαράμιλλη. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για εσάς.

Σας ευχαριστώ όλους
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube