Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση τόσο της 33χρονος Σέρβας φόργουορντ, Μάγια Σκόριτς, όσο και της 32χρονης Ελληνίδας γκαρντ, Μαρίας Αυτζής.

Η ανακοίνωση για τη Μάγια Σκόριτς:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μάγια Σκόριτς. Η διεθνής Σέρβα φόργουορντ (1,85μ., ημ. γέννησης 10/11/1989) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Την περασμένη σεζόν, η Σκόριτς αγωνίστηκε στην Ιταλία, με την Ντιναμό Σάσαρι».


Η ανακοίνωση για τη Μαρία Αυτζή:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή. Η Ελληνίδα γκαρντ (1,72μ., ημ. γέννησης 18/03/1990) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Η Μαρία Αυτζή αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα για δύο χρόνια (2018-20) και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube