Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η Μπέτις.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι απέκτησε από την Μπαρτσελόνα τον Άλεξ Κογιάδο, ο οποίος υπέγραψε 6ετές (!) συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Το όνομα του παίκτη είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, τόσο το φετινό όσο και το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο, όπως και στην περίπτωση του Μαρκ Μπάρτρα, αυτός κατέληξε στην Μπέτις.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε , όπου πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ, στην απογοητευτική πορεία της ομάδας, η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση της La Liga με μόλις 5 νίκες σε 37 αγωνιστικές και υποβιβάστηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι ματς, τι φινάλε: Η Σοσιεδάδ νίκησε τη Χετάφε στο 96’, έχοντας δεχθεί γκολ στο 90’!

Ρεάλ: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό με Μπαρτσελόνα ο Ρίντιγκερ

Μπαρτσελόνα: Μέχρι αύριο τα ιατρικά του Κανσέλο

Στηρίζει Αλμέιδα ο Σάντσες: «Αποδέχτηκε την πρόκληση και αυτό τον τιμά - Τα πάει πολύ καλά, έχει πάθος και διάθεση»

Βινίσιους κατά Σιμεόνε: «Πάλι έχασες σε νοκ άουτ παιχνίδι!»

Τσάμπι Αλόνσο για Εμπαπέ: «Αισθάνεται πολύ καλύτερα και έχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό»

Αλόνσο κατά Σιμεόνε: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του στον Βινίσιους-Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο»

«Βασίλισσα» και στο Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ καθάρισε την Ατλέτικο και πάει για τελικό… Clasico!

«Ο Φλορεντίνο θα σε διώξει»: Άγρια κόντρα μεταξύ Σιμεόνε-Βινίσιους, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Ξετίναξε τα δίχτυα του Όμπλακ ο Βαλβέρδε με μυθικό φάουλ για το προβάδισμα της Ρεάλ Μαδρίτης!