Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς!

Μια ημέρα μετά την επισημοποίηση της παραμονής του προπονητή της ομάδας, Αντρέα Γκαρντίνι, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο διαγώνιο, που την περασμένη σεζόν ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς: "Μεγάλη τιμή για μένα να συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πολύ καλά την αξία, τη σημαντικότητα και το μέγεθος του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Πέρυσι, εξαιτίας των προβλημάτων που είχαμε, δεν τα καταφέραμε. Είναι από τα πιο σημαντικά τρόπαια και θέλω να το κατακτήσω. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Είναι τιμή που θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού για άλλη μία σεζόν".»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος ομάδας βόλεϊ ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Εξοργισμένοι στον ΠΑΟΚ για την αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ