Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Sportando», Αλεσάντρο Μάτζι, ο οποίος επικαλείται δικές του πηγές, ο διεθνής γκαρντ είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό και στην πρόταση που του έκανε για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο μεγάλο λιμάνι, έπειτα από μία πολύ καλή διετία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Στην πρώτη του χρονιά στους «ερυθρόλευκους», ο Ντόρσεϊ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, παίζοντας καταλυτικό ρόλο τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό του Ηρακλείου απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και στην πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, με την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Πειραιά από την πλευρά της έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, ο οποίος αρχικά είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή στο ΝΒΑ. Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος και όπως φαίνεται, ο διεθνής γκαρντ φέρεται να άλλαξε στάση και είναι πλέον θετικός στο να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Καλάθη, υπέγραψε φανέλες Ιταλών με το όνομά του

Βαριά ήττα με 100άρα από την Εφές για τη λειψή ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί όλοι είναι στο πνεύμα της ομάδας»

Με το δεξί στα φιλικά η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο 16χρονος Βαρβαρίτης που μπήκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας

Μπέβερλι: «Πέρασα από δοκιμαστικό για να μπω στον Ολυμπιακό, μου πήρε πέντε μήνες να καταλάβω πού έπαιζα»

Νέα καλή εμφάνιση και φιλική νίκη επί του Παπάγου για το Μαρούσι

Τα νούμερα του Παναθηναϊκού AKTOR για το 2026-27 - Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την περσινή σεζόν

Ντόρσεϊ: «Δεν είμαστε καθόλου κοντά σε συμφωνία - Έχω πει στον Ολυμπιακό ότι θέλω να μείνω»

Φουρνιέ: «Πάντα καλό να κερδίζεις, για να αποκτήσεις καλές συνήθειες - Πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα»