Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά η Ελένη Σύρρα. Η 27χρονη γκαρντ (1,70μ.) κατέκτησε το νταμπλ στην πρώτη της σεζόν με τις ερυθρόλευκες.

H ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Η δήλωση της Ελένης Σύρρα στο olympiacossfp.gr: «Χωρίς δεύτερη σκέψη, είπα το ναι, για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για άλλη μια χρονιά στην ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Πρώτη φορά το έχω ζήσει αυτό, πήραμε το νταμπλ στην Ελλάδα, φτάσαμε στις οκτώ της Ευρώπης και όλες οι εμπειρίες ήταν πρωτόγνωρες για μένα. Έχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν το ίδιο με τον Ολυμπιακό. Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενη που συνεχίζω εδώ. Θα δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου, ακόμα και το 200% αν γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλη και να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως πέρυσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Συμπαίκτης με Αβδάλα: Δεσμεύτηκε στο ιστορικό North Carolina ο Σαμοντούροφ!

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Game 2 με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα από Κυριακή τα εισιτήρια του 1ου και του 3ου τελικού με Παναθηναϊκό

Το dunk party του Χολ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Να ανεβάσουμε το κίνητρο και τη διάθεσή μας ενόψει τελικών»

Σάκοτα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, απλά κάθε χρόνο τον Ιούνιο λέμε για το πόστο»

Μπαρτζώκας για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολη σειρά, με έναν εξαιρετικό αντίπαλο»!

Μαγικός Χολ και πολυφωνία στην επίθεση οδήγησαν τον Ολυμπιακό στους τελικούς με «σκούπα» επί της ΑΕΚ!

Για 23η φορά αντίπαλοι σε σειρά τελικών του πρωταθλήματος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός