Για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ζοβάνε Καμπράλ κάνει λόγος ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επικαλούμενος πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο 24χρονος εξτρέμ έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Για τον Πορτογάλο άσο, που είναι εκτός πλάνων και υπό παραχώρηση από την ομάδα της Λισαβόνας, αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο της Λάτσιο, της Μπεσίκτας και κυρίως της Μπέρνλι.

Ο Καμπράλ είχε 17 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν με τη Σπόρτινγκ, ενώ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Λάτσιο, με την οποία είχε 4 εμφανίσεις και 1 γκολ.



Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Ζουλιάν Φουρνιέ, επί σειρά ετών τεχνικό διευθυντή στη Νις. Ο 48χρονος Γάλλος υπήρξε για πάνω από μια δεκαετία στέλεχος της ομάδας της Νίκαιας παρουσιάζοντας εξαιρετικό έργο, αλλά στις αρχές Ιουλίου παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας με τη στρατηγική της διοίκησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube