Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση απηύθυνε ορισμένα ερωτήματα προς την κυβέρνηση και ζήτησε παράλληλα να αλλάξει την απόφασή της για τη διεξαγωγή του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μπάτσκα Τόπολα χωρίς οπαδούς.

Μέσα από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Υπουργείου Αθλητισμού ήρθε η απάντηση στην ανακοίνωση των Πειραιωτών.

«Είναι στην κυριαρχική κρίση της ελληνικής Πολιτείας να αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όταν αυτοί μάλιστα αξιολογούνται ως υψηλής επικινδυνότητας. Τα όσα προηγήθηκαν –ειδικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών, για την οποία έχει υπάρξει ομολογία - δικαιολογούν εν προκειμένω απολύτως το μέτρο αυτό», τονίζουν από το Υπουργείο.

Κάπως έτσι, επί της ουσίας ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση για να διεξαχθεί το ματς την Πέμπτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κεκλεισμένων των θυρών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλάκα: Έγκυος ένα από τα θύματα – Τα σενάρια για τα αίτια της φονικής έκρηξης και οι «σαρωτικοί» έλεγχοι στα γύρω κτίρια

Σιωπή και συντρίμμια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ασύλληπτη τραγωδία στην Πλάκα

Νταντάδες, σεφ και προσωπικοί βοηθοί: Η καθημερινότητα των πολύ πλούσιων οικογενειών

Αδιανόητη τραγωδία στην Πλάκα: Στους 6 οι νεκροί - Εντοπίστηκαν και οι τελευταίες σοροί

Η Μύκονος στο ταμείο: Η αλήθεια για τα έσοδα και τις αφίξεις του καλοκαιρού

Τραγωδία στην Πλάκα: Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί στα συντρίμμια - Στους 4 οι νεκροί

Εξωδικαστικός: «Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία με αυτόματο «κούρεμα» και χαμηλότερες δόσεις

Π. Γιαννόπουλος: Δεν αναμένονται βροχές το βράδυ στην Αττική - Τι καιρό θα έχουμε αύριο

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στα συντρίμμια

Το «ελληνικό FBI» ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση σε εστιατόριο με ένα κοριτσάκι τραυματισμένο