Από σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι οι οπαδοί του από το μεσημέρι στις 14:00 θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι.

Φυσικά και η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στον Πειραιά, εκτιμώντας ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όλα θα έχουν εξαφανιστεί.

Θυμίζουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο ντέρμπι των δύο ομάδων φέτος, ενώ απομένουν και άλλα, με το αμέσως επόμενο αυτού της Κυριακής να είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο, στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

Δεσύλλας: «Να είναι ξεκάθαρη η στόχευση και τα κριτήρια του Παναθηναϊκού για τον επόμενο προπονητή»

Πένθος για τον Ιβάν Σαββίδη, «έφυγε» ο αδερφός του, Παύλος...

ΠΑΟΚ: «Reset» για τον τελικό με ΟΦΗ

«Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»: Χαμηλοί τόνοι από Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό