Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ατρόμητου με 3-0, όμως η 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League φέρνει μπροστά του τη μεγαλύτερη δοκιμασία της σεζόν: τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τεράστια σημασία για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας των Πειραιωτών.

Παρά το ευρύ σκορ κόντρα στον Ατρόμητο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Στο fast interview, τόνισε πως «λίγα μου άρεσαν», ενώ στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί πολύ καλύτερη εικόνα την Τετάρτη απέναντι στη «βασίλισσα της Ευρώπης». Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: βαθμοί για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης έως την 24η θέση που οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν το 22ο sold out της σεζόν, με τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι να εξαφανίζονται μέσα σε λίγη ώρα. Η ατμόσφαιρα στο Φάληρο αναμένεται καυτή, θυμίζοντας ευρωπαϊκές βραδιές που έχουν γράψει ιστορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες δείχνουν πλήρη συγκέντρωση στη Ρεάλ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε με ρεαλισμό δηλώνοντας: «Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Έχουμε παίξει με μεγαλύτερη πίεση. Θα κάνουμε όσα μας ζητήσει ο προπονητής και θα την κοιτάξουμε στα μάτια».

Ο Ροντινέι πρόσθεσε: «Οι επαγγελματίες πρέπει να συγκεντρώνονται στο κάθε ματς. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κοιτάμε τη Ρεάλ. Προείχε η νίκη και τώρα πάμε για το επόμενο βήμα».

Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποτελεί απλώς μία ευρωπαϊκή πρόκληση· αποτελεί κομβικό σταυροδρόμι για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League. Οι Πειραιώτες χρειάζεται να πάρουν βαθμό ή βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης μίας θέσης στα playoffs του Φεβρουαρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR