Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, αν και ήταν σε φιλικά παιχνίδια, ήταν ο Κρίστοφερ Βέλντε.

Ο Νορβηγός εξτρέμ για τον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέμεινε αρκετά για την απόκτησή του, καθώς έκρινε πως έχει όλα τα εκείνα τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα.

Τελικά ο Βέλντε ήρθε και στα τέσσερα φιλικά που έπαιξε, με Τερνάνα, Ρόμα στην Ιταλία, Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη και χθες στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού, έδειξε πως ξεκινάει με φόρα με τα ερυθρόλευκα.

Όλα δείχνουν πως ο 24χρονος ακραίος θα είναι ο πρώτος που θα πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του και θα ξεκινήσει απέναντι στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, το ερχόμενο Σάββατο (17/8, 20:00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.



Από εκεί και πέρα, θετικά ήταν τα δείγματα όσον αφορά τις επιθετικές αρετές που έβγαλαν οι Πειραιώτες, με εξαίρεση τα δύο τελευταία ματς που προβλημάτισε η ανασταλτική λειτουργία. Συγκεκριμένα, στα οκτώ φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, σκόραρε 18 φορές. Δηλαδή, 2,25 γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο.

Το μοναδικό παιχνίδι που δεν υπήρξε «ερυθρόλευκο» τέρμα ήταν το πρώτο με τον Άγιαξ, που ηττήθηκε με 1-0.

Σε ό,τι αφορά το παθητικό. Ήταν 10 τέρματα, δηλαδή 1,25 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Ο Μεντιλίμπαρ, πάντως, έχει αποδείξει πως δίνει μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν και σίγουρα θα κάνει τις παρατηρήσεις του στην επόμενη προπόνηση ενόψει και της πρεμιέρας με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Λεμεσό και θα ξεκινήσει σιγά-σιγά η δουλειά για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, το πρώτο επίσημο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»