Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Τόμας Γουόκαπ ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του στα γκαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ συνεργάστηκε για μία διετία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Λιθουανός τεχνικός είναι ο καταλληλότερος για να μιλήσει για τις αρετές του.

«Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πλήρως την επίδραση που έχει στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη από 8 πόντους και 5 ασίστ ανά αγώνα. Φαίνεται στα αποδυτήρια, στην άμυνα, στο να γεμίζει τις τρύπες, να παίρνει έξυπνες αποφάσεις. Είναι ικανός να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ο «Σάρας» είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τη Λούντβιγκσμπουργκ το 2018, όταν ο Βασίλιε Μίτσιτς έφυγε για την Εφές, ενώ είχε εισηγηθεί και την επέκταση του συμβολαίου του το 2019. «Είναι από τους παίκτες που αντιμετωπίζει πολύ επαγγελματικά και υπεύθυνα το μπάσκετ. Κόλλησε αμέσως με την ομάδα και είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας και εκτός παρκέ. Στο γήπεδο βελτιώνονται συνεχώς και μεγαλώνει μαζί με την ομάδα μας», είχε δηλώσει τότε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube