Μπορεί ο ρόλος του στον Ολυμπιακό να ήταν περιορισμένος και να μη βοήθησε αγωνιστικά, ωστόσο ο Λουκ Σίκμα κέρδισε και πάλι τον σεβασμό των συναδέλφων του με την συμπεριφορά του.

Ο 35χρονος Αμερικανός φόργουορντ πήρε για τρίτη συνεχή χρονιά το βραβείο Fair Play από την Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA) «... λόγω της υποδειγματικής συμπεριφοράς του απέναντι σε αντιπάλους και διαιτητές, προωθώντας το πνεύμα του υγιούς ανταγωνισμού».

Ο πρώην άσος της Άλμπα Βερολίνου τη φετινή σεζόν μέτρησε σε 22 αγώνες είχε 11:09 χρόνο συμμετοχής με 2.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ 0.5 ασίστ και 0.4 κλεψίματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Τζόζεφ: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Κύπελλο - Μου ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα»