Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις Κάουνας για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague. Δύο γνώριμοι του ΣΕΦ, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Μόουζες Ράιτ, επέστρεψαν αυτή τη φορά ως αντίπαλοι, φορώντας τη φανέλα της λιθουανικής ομάδας.

Πριν από το τζάμπολ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τίμησαν τους δύο αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα, ενώ φυσικά οι Αμερικανοί έλαβαν και το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο Μόουζες Ράιτ συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 12άδα της Ζάλγκιρις και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο κατά την παρουσίαση των ομάδων.

Αντίθετα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αν και ταξίδεψε με την αποστολή στο Φάληρο, δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Και αυτός, πάντως, αποθεώθηκε όταν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ.

Δείτε φωτογραφίες:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μποζίκας: «Σημαντικός ο τρόπος που κερδίζουμε τα παιχνίδια - Έχουμε προσωπικότητες και χαρακτήρα νικητή»

Υπέροχο στιγμιότυπο με τρυφερό τετ-α-τετ Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ με τον γιο του Γουίλιαμς-Γκος

Ένταση και σύρραξη στο παρκέ μετά το τέλος του ιταλικού ντέρμπι στο Μιλάνο!

Βιλντόσα και Τζόουνς άλωσαν το Παρίσι και η Παρτίζαν έκανε το 2/2 στην Ευρωλίγκα!

Ο ιταλικός εμφύλιος έγινε προσωπική υπόθεση του Χολ και η Αρμάνι λύγισε με buzzer beater τη Βίρτους

Εντζάι: «Η δουλειά μου είναι να δίνω τη μέγιστη ενέργεια στην άμυνα»

Έστησε εντός έδρας πάρτι 111 πόντων κόντρα στην Μπασκόνια για το 2/2 η Βαλένθια!

Ο ηγέτης Φουρνιέ και οι καθοριστικοί Βεζένκοφ-Μοντέρο: Τα highlights του Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός

Έκανε σεφτέ η Χάποελ του Ιτούδη με μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει με τον Ηρακλή - Όσο παίρνουμε νίκες, θα βελτιώσουμε τη χημεία μας»