Ο Ζοζέ Σα ετοιμάζει βαλίτσες για... Γουλβς και ο Ολυμπιακός -παρότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η μεταγραφή του Πορτογάλου- εντατικοποιεί τις προσπάθειές του για την απόκτηση τερματοφύλακα!

Ήδη από χθες (24/06) ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι «ερυθρόλευκοι» μιλάνε με τον Τσέχο Τόμας Βάτσλικ και τον Γάλλο Αλφόνς Αρεολά. Είναι οι δύο περιπτώσεις γκολκίπερ, που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτήν τη στιγμή για τους Πειραιώτες.

Όπως σημειώνει, ωστόσο, ο ρεπόρτερ της ομάδας σήμερα (25/06) στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», είναι μεν δύο εξαιρετικές λύσεις, ωστόσο χρειάζονται πολλή δουλειά, χρήμα και... μάχες για να γίνουν εφικτές! Και αυτό διότι και οι δύο τερματοφύλακες έχουν προτάσεις από ισπανικούς συλλόγους της La Liga. Μάλιστα, για τον Βάτσλικ, που έπαιξε μία τριετία στη Σεβίλλη, η ''As'' έγραψε χθες ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στην Ισπανία και περιμένει το τέλος των υποχρεώσεών του με την Τσεχία στο Euro, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογραμμίζει, όμως, την πληροφορία ότι ο 32χρονος, που έμεινε ελεύθερος από τους Ανδαλουσιανούς, βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό έχει πει στις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αρεολά και την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας να τον πάρουν από την Παρί Σεν Ζερμέν, και ο 28χρονος δείχνει να δελεάζεται από την πρόκληση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο εδώ υπάρχουν δύο τινά: Πρώτο ότι έχει πρόταση από τη Θέλτα, αλλά και την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ και δεύτερον ότι το συμβόλαιό του είναι αδύνατο να το καλύψει ο Ολυμπιακός, όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες! Αυτό, λοιπόν, το οποίο συζητείται είναι η Παρί να δώσει το μεγαλύτερο μέρος του στον Γάλλο και το υπόλοιπο να το καλύψει η οποία ομάδα τον πάρει.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι πιο ρεαλιστική είναι η περίπτωση του Βάτσλικ, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Είναι, εξάλλου, ενδεικτικό ότι ο Ολυμπιακός έχει περάσει στο... παρασύνθημα με τις επαφές και τις προτάσεις του, αλλά τόσο ο Τσέχος όσο και ο Γάλλος θέλουν τον χρόνο τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν άμεσα απαντήσεις. Και για αυτό δεν έχουν ξεχάσει ούτε την περίπτωση του Ολλανδού Μπιζότ της Άλκμααρ ούτε του Ισπανού Σέρτζιο Ρίκο, επίσης της Παρί...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube