Οργίασαν τα γαλλικά δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παπ Αμπού Σισέ στη Σεντ Ετιέν.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ότι ο Πέντρο Μαρτίνς άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν πως αυτό σχετίζεται με πιθανή μεταγραφή του παίκτη στους «στεφανουά».

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του διεθνούς στόπερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Σισέ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού μπήκε καθυστερημένα στην προετοιμασία και δεν είχε τον απαιτούμενο ρυθμό.

Τώρα αν δεν υπάρξει πρόταση για άλλον «ερυθρόλευκο», όπως για παράδειγμα ο Σεμέδο, τότε θα προκύψει πρόβλημα αφού ο Μαρτίνς έχει διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς (Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Μάρκοβιτς).

Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα Σισέ και Σεντ Ετιέν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει πολυτέλεια να ξεκουραστεί ο Πινέδα με Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»

Δεσύλλας: «Άλλη κατάσταση τα playoffs, αν ξεκινήσει με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός»

Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Δούκας: «Τον Μάιο του 2027 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σπουδαία κίνηση Σαββίδη: Βοήθησε οικονομικά ένα παιδί να πάει στις ΗΠΑ για θεραπεία για καρκίνο

ΑΕΚ: Επιστρέφουν νωρίτερα οι τρεις… αποκλεισμένοι

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές ο Έσε και δεν χάνει ΑΕΚ