Σε ανοικτή γραμμή με τις πλευρές του Ουσεϊνού Μπα και του Μαντί Καμαρά, όπως και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, για την ανανέωση των συμβολαίων τους, είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να «δέσουν» τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, αλλά με τους δύο πρώτους υπάρχει πολύ καλή επαφή και δεν αποκλείεται να τελειώσουν άμεσα οι υποθέσεις τους.

Μπα και Καμαρά είναι θετικοί για την ανανέωση των συμβολαίων τους και, μάλιστα, καλύτερους οικονομικά όρους.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού με τους δύο παίκτες και πληροφορίες αναφέρουν πως οι υποθέσεις τους θα κλείσουν άμεσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίωρη προπόνηση στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε ο Ταμπόρδα

Τσακίρης: «Για χαφ που θα… σφάζεται με Μαρίν πάει η ΑΕΚ - Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που πέτυχε τον φετινό Γενάρη»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει με τις ίδιες στροφές στα 4 κρίσιμα παιχνίδια του μέσα σε 11 μέρες»

Παρελθόν Αντελέγιε, Προύντζος και Λαγωνίδης από τον Βόλο

Σταματέλος: «Πρώτα θα φύγει κάποιος παίκτης και μετά θα έρθει… Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιαζίτσι»

Αθανασίου: «Πάει σίγουρα για αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ και έναν εξτρέμ ο Παναθηναϊκός - Ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα»

Κετσετζόγλου: «Η μεταγραφή του χαφ στην ΑΕΚ πάει για μετά τις 10 Ιανουαρίου - Για δίδυμο με Γιόβιτς έρχεται ο Βάργκα»

Επίσημο: Στον Βόλο έως το 2028 και ο Γκονζάλες

«Επαφές Ολυμπιακού - Τραμπζονσπόρ για τον Μπρούνο»

«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Χόνγκλα και μπαίνει άμεσα στο πλάνο του Άρη