Πάνοπλος θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός την Παρτίζαν απόψε στο ΣΕΦ (21:15) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς Εβάν Φουρνιέ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασαν βγήκαν από το ιατρικό δελτίο.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ και ο Σέρβος σέντερ ξεπέρασαν τη γρίπη που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και θα είναι στην δωδεκάδα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από ίωση είχαν ταλαιπωρηθεί στις αρχές της εβδομάδες και οι Τάισον Γουόρντ και Κώστας Παπανικολάου, που έχουν όμως αναρρώσει και επίσης θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έτσι μοναδικός απών θα είναι ο Κίναν Έβανς, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο ματς με την Καρδίτσα στο ΣΕΦ (13:00) για την Stoiximan GBL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!

Στο Μαξίμου οι πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού - Δώρο… σκάκι από Μπαρτζώκα σε Μητσοτάκη!

Βεζένκοφ: «Παλέψαμε μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές για να φτάσουμε εδώ - Ας συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Η Βιλερμπάν θα έχει ένα από τα πέντε μεγαλύτερα μπάτζετ στη νέα Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός: Οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μόρις διάλεξαν την αγαπημένη τους στιγμή από τον τελικό της Euroleague

Μπαρτζώκας για τους πανηγυρισμούς μετά τη Euroleague: «Αφήσαμε τον εαυτό μας να γίνει λίγο… γελοίος»

Από πρωταθλητές Ευρώπης… δημοσιογράφοι: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν μικρόφωνο!

Ο Παναθηναϊκός βάζει τέλος στη συνεργασία του με την εταιρεία security μετά το F4