Η κατάσταση του Μπρούμα παραμένει ερωτηματικό στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ συνεχίζει εδώ και μέρες θεραπείες και συντηρητικό πρόγραμμα, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξιό δικέφαλο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Σήμερα θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ή ακόμη περισσότερο στο πρώτο ματς των «32» του Europa League με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη.

O 26χρονος άσος έχει ιστορικό αντίστοιχων προβλημάτων, γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν με προσοχή την κατάστασή του. Ο Πέδρο Μαρτίνς, που είχε αρχίσει να τον καθιερώνει στο δεξί άκρο της επίθεσης, περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητά του. Ειδικά για το ματς με τους Ολλανδούς η παρουσία του κρίνεται σημαντική, μιας και γνωρίζει καλά τους αντιπάλους στους οποίους και… ανήκει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»