Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, δύο σύλλογοι από την Τουρκία έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε με ανάρτησή του στο X, οι πρώτες συζητήσεις για τον Έλληνα γκολκίπερ έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ποσό εκκίνησης να τοποθετείται στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 23χρονος πορτιέρε (1,93 μ.), με 35 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει προσελκύσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του, ενώ η φήμη του εκτοξεύθηκε μετά την εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού μέχρι την κατάκτηση του Conference League, αλλά και στο Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»