Λίγες ημέρες πριν κλείσει το «παράθυρο» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα εμπλέκουν τις ελληνικές ομάδες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένα τέτοιο δημοσίευμα έρχεται από την Τουρκία και τον δημοσιογράφο, Ογκούζ Ορούτς, ο οποίος αναφέρει πως ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται στα «ραντάρ» τόσο της Εγιούπσπορ όσο και δύο ομάδων της Bundesliga 2.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, και οι τρεις ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού από τον Ολυμπιακό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια εξέλιξη γύρω από το θέμα.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί πως οι μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ στη Γερμανία στις 3 του ίδιου μήνα.

Τη φετινή σεζόν, ο 31χρονος Έλληνας διεθνής μετράει 17 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»