Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν τελικά ο παίκτης που επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να «κοπεί», ώστε να προκύψει η τελική εξάδα ξένων του Ολυμπιακού για τα playoffs της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση κι έτσι ο προπονητής των Πειραιωτών έκρινε πως του ήταν ο λιγότερο... απαραίτητος σε σχέση με τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ και Φαλ.

Αυτό σημαίνει πως ο πρώην ΝΒΑερ θα αγωνίζεται στο εξής με τον Ολυμπιακό μόνο στην Ευρωλίγκα και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του σε αυτή, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος.

Ο Κάνααν σε 16 συμμετοχές στην Basket League είχε 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0,5 κλεψίματα σε 17:40.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμπαίκτης με Αβδάλα: Δεσμεύτηκε στο ιστορικό North Carolina ο Σαμοντούροφ!

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Game 2 με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα από Κυριακή τα εισιτήρια του 1ου και του 3ου τελικού με Παναθηναϊκό

Το dunk party του Χολ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Να ανεβάσουμε το κίνητρο και τη διάθεσή μας ενόψει τελικών»

Σάκοτα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, απλά κάθε χρόνο τον Ιούνιο λέμε για το πόστο»

Μπαρτζώκας για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολη σειρά, με έναν εξαιρετικό αντίπαλο»!

Μαγικός Χολ και πολυφωνία στην επίθεση οδήγησαν τον Ολυμπιακό στους τελικούς με «σκούπα» επί της ΑΕΚ!

Για 23η φορά αντίπαλοι σε σειρά τελικών του πρωταθλήματος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η μέρα έναρξης των τελικών και το πρόγραμμα