Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει το 3-0 της Νορβηγίας την Πέμπτη απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Μαροκινός φορ παρότι φαινόταν ότι κέρδιζε τη μάχη με το χρόνο για να είναι διαθέσιμος, ακόμη και να παίξει βασικός, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Μπάμπης Κωστούλας, που λόγω μυϊκού προβλήματος ήταν αναμενόμενο να μην προλάβει. Έτσι μοναδικός φορ για τη ρεβάνς είναι ο Γιάρεμτσουκ.

Αντίθετα, τόσο ο Γκαρθία όσο και ο Όρτα είναι στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχοντας ξεπεράσει τους δικούς τους τραυματισμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»