Ορεξάτος ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος φορ, που έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, δεν θέλει να χάσει ούτε... μέρα προετοιμασίας και άρχισε ήδη ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, προκειμένου να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Άλλωστε ο 30χρονος άσος έχει να αγωνιστεί από τις 12 Δεκεμβρίου και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, ώστε να είναι σε ανάλογα επίπεδα με τους συμπαίκτες του στην πρώτη συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να περιμένει για να χρησιμοποιήσει τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός «κουβαλά» τιμωρία τριών αγωνιστικών από μία αποβολή του σε αγώνα της Πόρτο για το Europa League (την εντός έδρας ήττα 1-3 από την Λεβερκούζεν στις 27 Φεβρουαρίου 2020) κι έτσι θα χάσει τα δύο ματς του δεύτερου και το πρώτο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Πέραν του Τικίνιο, στην Αθήνα επέστρεψαν νωρίτερα και οι Γιαν Εμβιλά και Κένι Λαλά, που επίσης θα κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γάλλος δεξιός μπακ, μάλιστα, θα κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει στα φιλικά της Αυστρίας, ειδάλλως υπάρχουν σκέψεις να αναζητήσει ο Ολυμπιακός άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φτάσαμε στον Βορρά»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές σε ρόλο… Βίκινγκ

Τσακίρης: «Προβάδισμα το σχήμα με δύο φορ - Το δίλημμα του Νίκολιτς για ΠΑΟΚ»

Το «πικάντικο» σχόλιο του Λεβαδειακού για την αποβολή του Όζμπολτ: «Ρίξαμε και τις... ζεϊμπεκιές μας χθες»

Η φάση του Λαφόν (με ξεκάθαρη παράβαση) αλά… Τζολάκη-Όζμπολτ που ο Φωτιάς δεν έδωσε καν φάουλ!

Νικολακόπουλος: «Στον Ολυμπιακό το πρόβλημα είχε φανεί από την ανακοίνωση της αποστολής»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ

Αθανασίου: «Νίκη και με καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ Novibet-Εφιαλτικό το σενάριο για Έλληνες διαιτητές σε όλα τα ματς»

Μπενίτεθ: «Πάντα νιώθεις απογοητευμένος μετά από έναν αποκλεισμό - Να αντιδράσουμε στο ματς με την ΑΕΛ Novibet»

«Πάσα, πάσα, σέντρα και δεν ντριπλάρει κανείς»: Το σχόλιο του Καστίγιο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά

Παγκάκης: «Θα τα δώσει όλα ως το τέλος ο Παναθηναϊκός - Το δίλημμα Μπενίτεθ για την 11αδα»