Επιβεβαιώνεται και μέσω του Νικολό Σκίρα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντένις Μαν.

Την Πέμπτη διέρρευσε η πληροφορία από το εξωτερικό για τους Πειραιώτες και τον Ρουμάνο εξτρέμ της Πάρμα.

Ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Πάρμα, Ντένις Μαν, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει (σ.σ. από την ιταλική ομάδα) αυτό το καλοκαίρι».



Ο Μαν έχει στο ενεργητικό του 37 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ με την εθνική Ρουμανίας, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 μετακινήθηκε από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Πάρμα έναντι 12,6 εκατ. ευρώ. Στην περασμένη σεζόν με την Πάρμα είχε 33 εμφανίσεις στη Serie A, με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ.

Συνολικά, o 27χρονος έχει φορέσει τη φανέλα της Στεάουα 146 φορές, σκοράροντας 49 γκολ και δίνοντας 29 ασίστ, ενώ με την Πάρμα αριθμεί 142 εμφανίσεις, 28 γκολ και 17 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το 2027, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή θα πρέπει να περάσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η αξία του στο Transfermarkt εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

Χατζηδάκης για Βοτανικό: «Εργαζόμαστε συντονισμένα – Αξίζουν οι Αθηναίοι αυτή την Ανάπλαση»

Κετσετζόγλου: «Πιθανό να μείνει ο Βίντα, αν συνεχίσει την καριέρα του – Τι συμβαίνει με Μάνταλο»

Μεντιλίμπαρ για την επέτειο με Ολυμπιακό: «Ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις της αθλητικής μου ζωής»

Ολυμπιακός – Ελ Κααμπί: Στο τελικό στάδιο η ανανέωση, έτοιμος να υπογράψει ο Μαροκινός

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Τσακίρης: «Σύντομα εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του Μάνταλου - Διεκδικεί φανέλα βασικού με ΠΑΟΚ ο Γκατσίνοβιτς»

Τσανάκας: «Ο σπουδαίος Μεντιλίμπαρ, ο Πιρόλα και τον… καλό τού αγώνα με τον Λεβαδειακό»