Χιλιάδες φίλοι της Ντόρτμουντ έχουν συρρεύσει στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League και ένας εξ αυτών μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

Αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Μπορούσια θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, η κουβέντα πήγε στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον φίλο των Βεστφαλό να θυμάται ότι ο Έλληνας στόπερ αποσύρθηκε πρόσφατα και ακολούθως να δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League!

Συγκεκριμένα, είπε «παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για τον Ολυμπιακό που πήρε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο, είδα τα πυροτεχνήματα και νόμιζα ότι ήταν πρωτοχρονιά στην Ελλάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Champions League

Ο Γουεμπανιάμα επέλεξε Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό του Champions League

Με πέντε ομάδες από τη La Liga το Champions League της νέας σεζόν

Ανρί: «Η Άρσεναλ δεν είναι στο επίπεδο της Παρί, θα είμαι αγχωμένος στον τελικό»

Υπάρχει λόγος που ο κόσμος σχολιάζει και κάνει viral τη φυσιολογική αντίδραση του Ντεμπελέ στην αλλαγή του

Πώς τα 5 λεπτά καθυστερήσεων… εξαφανίστηκαν: Η κατακριτέα τακτική της Άρσεναλ

Το χέρι του Ζοάο Νέβες, ο κανονισμός που ήξερε... μόνο ο ρέφερι και το απόλυτο ποδοσφαιρικό μπέρδεμα

Λουίς Ενρίκε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην άμυνα, δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την Μπάγερν»

Τα highlights από την ισοπαλία της Παρί στο Μόναχο που την έστειλε σε back to back τελικό Champions League!

Champions League: Η ημέρα και το γήπεδο του τελικού Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ