«Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο Λορέντσο Σιπιόνι!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγη ώρα μετά την πρωτότυπη προαναγγελία του, ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού μέσου από την Αργεντινή καλωσορίζοντάς τον στον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι ο Σιπιόνι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγα 24ωρα, ενώ το βράδυ της Τετάρτης, η Τίγκρε, είχε ανακοινώσει την πώληση του στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λορέντσο Σιπιόνι. Ο Αργεντινός μέσος γεννήθηκε στo San Isidro του Buenos Aires, στις 24 Νοεμβρίου 2004.

Από το 2022 αγωνιζόταν στην Tigre, με τη φανέλας της οποίας αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετρούσε 18 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Πριν από την Tigre ανήκε στα τμήματα υποδομής της Velez Sarsfield.

Λορέντσο, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Ο λόγος που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν 2ο τον Ολυμπιακό…»

Skysports: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη κοιτάζει τον Μουζακίτη»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Δεν θέλει να στείλει λανθασμένα μηνύματα ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Με ενοχλήσεις ο Οζντόεφ, ζυγίζει τα δεδομένα και για το αριστερό άκρο ο Λουτσέσκου»

Σταματέλος: «Ίσως αλλαγή Ταρέμι με Ελ Κααμπί - Υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Θα έχει ενδιαφέρον η τακτική του Μπενίτεθ με την επιστροφή του Ερνάντεθ»

Κρίνεται η 2η θέση στα Playoffs: Το παρελθόν «δείχνει» ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μάχη στην Τούμπα για την πρωταθλήτρια Ένωση κόντρα στους ασπρόμαυρους που θέλουν τη 2η θέση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν

Βόλος-Άρης: Μάχη για το πρεστίζ στο Πανθεσσαλικό