Μπορεί να βρισκόμαστε προ των πυλών της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ 2025, ωστόσο, η δουλειά άρχισε σήμερα για τον Ολυμπιακό!

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν μανίκια με το πρώτο γκρουπ να περνά σήμερα από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στο ΣΕΦ.

Το «παρών» στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ έδωσαν σήμερα οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Σέιμπεν Λι, Κίναν Έβανς, Τάισον Γουόρντ, Ντόντα Χολ, Όμηρος Νετζήπογλου, Καλίφα Κουμάντζε και Γιώργος Μπουρνελές, ενώ, αύριο θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρουπ.

Θυμίζουμε πως η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκινά στις στις 27 Αυγούστου.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επόμενη μέρα μιας μαγικής σεζόν για τον Ολυμπιακό: ΣΕΦ, «βόμβες» και ανανεώσεις

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, ετοιμάζουν υποδοχή οι οπαδοί του Άρη!

Παναθηναϊκός, η επόμενη μέρα: Πρώτα προπονητής και μετά όλα τα άλλα

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»