Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, για την ένατη αγωνιστική της Euroleague.

Ο MVP των «ερυθρόλευκων» συνδύασε τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με 28 πόντους (6/6 βολές, 5/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα). Σημείωσε επίσης 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 39.07 παιχνιδιού.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε και ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, φτάνοντας τα 14. Πέτυχε, επίσης, 14 πόντους και μοίρασε τρεις ασίστ σε 33:34 λεπτά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague