Ήταν το 3:33, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναφέρει σήμερα η SportDay, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας που φαίνεται πως έχουν σκοράρει δύο φορές τόσο γρήγορα οι «ερυθρόλευκοι».

Ο λόγος για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (2-1) στη Ριζούπολη στις 26 Οκτωβρίου 1975, όταν οι Πειραιώτες είχαν προηγηθεί στο 2’ με τον Μάικ Γαλάκο και τον Κώστα Αϊδινίου στο 3’ (άλλες πηγές αναφέρουν πως έχει σημειωθεί στο 4’).

Χρειάστηκε, λοιπόν, 36 χρόνια και 99 ημέρες για να καταφέρει η ομάδα του Μαρτίνς να καταρρίψει ένα τέτοιο μοναδικό επίτευγμα, τουλάχιστον το γρηγορότερο «δίδυμο» γκολ στα χρόνια της επαγγελματικής Α’ Εθνικής.

Πρόσφατα, πάντως, στις 15 Φεβρουαρίου 2020 ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να προηγηθεί ξανά με δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο 4-0 επί του Πανιωνίου, με τον Ελ Αραμπί στο 3:21 και τον Χασάν στο 5:25.

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά στο 51ο δευτερόλεπτο ήταν το πιο γρήγορο που έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, ενώ ξεπέρασε κατά έξι δευτερόλεπτα εκείνο του Αγκιμπού Καμαρά στο 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες - που πρόσφατα έχασαν στο Αγρίνιο από την ομάδα του Αναστασίου - διεύρυναν το απόλυτο στις νίκες μέσα στο Καραϊσκάκη, όπου έχουν 13 σε ισάριθμα ματς (12 για το πρωτάθλημα) με διαφορά τερμάτων 33-5.

*Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη, τα πρακτορεία που κάλυψαν τα ματς για την 21η αγωνιστική δημοσίευσαν ασπρόμαυρες φωτογραφίες

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο