Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ισέρνια θα βρεθεί ο Ολυμπιακός για την τελική του προετοιμασία ενόψει του δυνατού φιλικού με τη Νάπολι, που θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου στο Καστέλ ντι Σάνγκρο, στην περιφέρεια της Άκουιλα.

Οι Πειραιώτες θα καταλύσουν στην Ισέρνια στις 13 Αυγούστου και θα προπονηθούν στο ανακαινισμένο στάδιο Lancellotta, με την απογευματινή τους προπόνηση εκεί να γίνεται με ανοιχτές θύρες.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βιτσέντζο Κανατέλι, τον εκπρόσωπο της ομάδας, και σε όλους όσους εργάστηκαν για να καταστεί δυνατή αυτή η πρωτοβουλία, η οποία θέτει την Ισέρνια στο προσκήνιο του διεθνούς ποδοσφαίρου», υπογράμμισε ο δήμαρχος της περιοχής, Πιέρο Καστρατάρο, για την παρουσία του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»