Ευχάριστα νέα με τον Αϊζάια Κάνααν στον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε απουσιάσει από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Τρίτη λόγω γρίπης, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση (26/10. 22:00) με την Εφές Αναντολού για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συνεπώς, ένα πρόβλημα λιγότερο για τον 58χρονο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει ότι δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο ο Λουκ Σίκμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τη Δευτέρα (30/10, 20:15) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια Ρομπόλη-Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Παρίσι

Τα highlights από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού στο Παρίσι

Ουόρντ: «Μειώσαμε την ταχύτητα και ελέγξαμε το… χάος της Παρί»

Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη επί της Παρί: «Κυριαρχικός Ολυμπιακός και ένα μεγάλο βήμα για το πλεονέκτημα»

Πίτερς: «Είχαμε πολύ υψηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο»

Ντόρσεϊ: «Να έχουμε πάντα την ίδια ένταση»

Το βίντεο του sport-fm.gr με την αποθέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Παρίσι

Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε Παναθηναϊκό και Παρί χωρίς Βεζένκοφ-Γουόκαπ, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιο ρόστερ έχουμε»

Βαθμολογία: Ολοταχώς για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» μέχρι το φινάλε της regular season

Σαρωτικός Ολυμπιακός, έσβησε με κατοστάρα τα… 101 κεράκια στο Παρίσι και φουλάρει για πλεονέκτημα!