Μπορεί το παρκέ του ΣΕΦ να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, ωστόσο τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην Αττική η κακοκαιρία Byron ενδέχεται να οδηγήσουν σε αναβολή της αναμέτρησης.

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, τις προηγούμενες ημέρες έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξουν ζητήματα στο γήπεδο. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση στους δρόμους των γύρω περιοχών.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν απάντηση από την Πολιτική Προστασία, η οποία είναι η αρμόδια αρχή που μπορεί να αποφασίσει την αναβολή του παιχνιδιού, καθώς οι δυνάμεις της περιφέρειας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τη νεροποντή.

Έτσι, καθίσταται ορατό το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς, με την τελική απόφαση να εξαρτάται από τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Τζόζεφ: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Κύπελλο - Μου ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα»

Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν μου επιτράπηκε από τον Ολυμπιακό να κάνω την κλασική ρουτίνα μου με τα σουτ»

Γιαννακόπουλος: «Όσο το σερί μεγαλώνει, η κούπα θα πλησιάζει - Να διώξω αυτούς που έχουν φέρει Ευρωλίγκα; Αυτά αλλού»!

Ολυμπιακός: Έφτασε τις 11 σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού σε επίπεδο Ευρωλίγκας