Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague, όμως η αναμέτρηση παραμένει αβέβαιη λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, καθώς το Λεκανοπέδιο αναμένεται να τεθεί σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού». Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ακόμη πιο έντονη επιδείνωση από τις 11 το βράδυ και μετά, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά ζητήματα στη μετακίνηση των φιλάθλων προς και από το ΣΕΦ.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο και ασφαλές εσωτερικά, η εικόνα στους γύρω δρόμους είναι διαφορετική: Πλημμυρισμένα σημεία και δυσκολία πρόσβασης. Αυτός είναι και ο λόγος που η τελική απόφαση δεν ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής αλλά στην Πολιτική Προστασία, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί ή θα αναβληθεί.

Με βάση την κατάσταση που επικρατεί εξωτερικά του ΣΕΦ και τον όγκο νερού που έχει πέσει, όλα δείχνουν πως το σενάριο της αναβολής είναι πλέον ιδιαίτερα πιθανό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ