Το σχόλιό του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 1-0 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο για τα playoffs του Conference κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως η «ομάδα δούλεψε πάρα πολύ και καλά το παιχνίδι», για αυτό και κέρδισε, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «κλειδί για τη νίκη ήταν η αλλαγή του Γιόβετιτς, γιατί απελευθέρωσε τον Ελ Κααμπί, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ακίνδυνος, αλλά με το που μπήκε και δεύτερος επιθετικός, είχε δύο καθαρές φάσεις για γκολ και στη 2η το έκανε».

Σχολίασε, επίσης, ότι «φέτος, ο Ολυμπιακός, έχει παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό όλα τα παιχνίδια του στην Ευρώπη, εκτός, φυσικά, από το ματς στη Γερμανία. Έτσι πρέπει να κάνει και στο πρωτάθλημα, όπου δεν βλέπουμε την ίδια αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα στην ομάδα σε πολλά παιχνίδια».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

Μοιραίος Πένραϊς στον αποκλεισμό της Ρέιντζερς: Έχασε το τελευταίο πέναλτι