Ένα νέο όνομα-έκπληξη προκύπτει για τον πάγκο του Ολυμπιακού και τον αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς! Μπορεί νωρίτερα να έγινε γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προσλάβουν ως αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού τον Κάρλος Κορμπεράν, ωστόσο τα δημοσιεύματα και η φημολογία συνεχίζει να δίνει και να παίρνει.

Ο Μπρούνο Ανδράρε, έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος, υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες βλέπουν την περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα ως έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, στο ίδιο τιτίβισμα ο δημοσιογράφος αναφέρεται και στη διάψευση των σεναρίων περί ενδιαφέροντος για τον Σλάβεν Μπίλιτς!

Ο Μπιέλσα είναι ελεύθερος στην αγορά, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο αποχώρησε από τη Λιντς μετά από μια τετραετία. Έχει περάσει, επίσης, από Λιλ, Λάτσιο (σσ. για δύο ημέρες), Μαρσέιγ, Μπιλμπάο, εθνική Χιλής, εθνική Αργεντινής, Εσπανιόλ, Βελέζ Σάρσφιλντ, Αμέρικα, Ατλας και Νιούελς.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρχει… μπέρδεμα με το εν λόγω τιτίβισμα, αφού ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στο παρελθόν και να έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»