Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη (29/05, 22:00) στην «Opap Arena».

Όπως είναι λογικό, και οι οπαδοί των «βιόλα» περιμένουν πως και πως τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με περίπου 9 χιλιάδες να ταξιδεύουν μάλιστα στην Αθήνα ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους να κατακτήσει μία ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά μετά το 1961.

Ακόμα και γι' αυτούς που δεν θα βρεθούν, ωστόσο, στην Ελλάδα, έχει βρεθεί λύση. Η Φιορεντίνα θα στήσει γιγαντοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» για τους οπαδούς της, οι οποίοι μάλιστα εξαφάνισαν τα περίπου 30 χιλιάδες εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο των «βιόλα» θα είναι κατάμεστο για την παρακολούθηση του ματς... εξ αποστάσεως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

Τα γκολ και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ουγγαρία

Νικολογιάννης: «Έκανε αυτό που έπρεπε ο Παναθηναϊκός – Νίκη που είναι κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση»