Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Ματέους Ρέις και ο Φρέντρικ Μπιόρκαν. Μάλιστα, σημειώνει πως η υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ είναι ανεξάρτητη από εκείνη του Νορβηγού άσου.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι σε επικοινωνία με τον 25χρονο οπισθοφύλακα και δείχνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα γίνει κίνηση τον Ιανουάριο, με την αγορά του παίκτη από τη Ρίο Άβε έναντι ενός συμβολικού ποσού, ή θα τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι ως ελεύθερου.

Βέβαια στο κόλπο είναι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!