Περίπου δύο ώρες απομένουν για την έναρξη του μεγάλου τελικού του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα!

Και ενώ συνεχίζεται ηπροσέλευση των «ερυθρόλευκων» στην OPAP Arena μέσω των τρένων του ΗΣΑΠ, αρκετοί φίλοι της ομάδας βρίσκονται ήδη στο γήπεδο, έχοντας πάρει θέση στις εξέδρες του γηπέδου.

Όσο περνάει η ώρα, εξάλλου, αυξάνεται και ο κόσμος στο γήπεδο, τόσο από την ελληνική όσο και από την ιταλική πλευρά.

Πάντως, το πέταλο των οργανωμένων του Ολυμπιακού είναι σχεδόν γεμάτο από τώρα, με τους Πειραιώτες να έχουν… κοκκινίσει την εξέδρα τους, έχοντας τοποθετήσει δεκάδες πανό της ομάδας!

Δείτε φωτογραφίες:









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία