Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αϊντίν Γιλμάζ κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα. Ο 25χρονος Τούρκος, που αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός, μένει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ στο τέλος της σεζόν και-όπως αναφέρει ο Τύπος της πατρίδας του-είναι και στο στόχαστρο των Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Γιλμάζ έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της «Γαλατά» και μετά από διαδοχικούς δανεισμούς σε Μανίσασπορ, Ισταμπούλσπορ και Εσκίσεχιρσπορ, επέστρεψε για να μείνει στην πρώτη ομάδα από το 2010. Φέτος έχει 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρυσι είχε 17 εμφανίσεις και 2 τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του έχει 131 συμμετοχές και 11 γκολ στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην εθνική Τουρκίας έχει αγωνιστεί μία φορά, στις 16 Οκτωβρίου του 2012 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ουγγαρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

Συγκινημένος ο Χριστοφιλέας: «Μερικοί μας λένε τρελούς - Πριν λίγα χρόνια ήμουν προπονητής σε τοπικό επίπεδο…»

Λίσι: «Είμαι υπεύθυνος για αυτή την εικόνα, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια…»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι διασυρμός - Δεν έχασε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, η Καλαμάτα τον νίκησε κατά κράτος»!