Η ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού συνεχίζει την περιοδεία της εντός και εκτός των συνόρων. Τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιεί στάσεις σε αρκετές πόλης της Ηπείρου, με τελευταία εξ αυτών τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο.

Πλήθος κόσμου από την ελληνική κοινότητα της πόλης και όχι μόνο συγκεντρώθηκε για αν δει από κοντά το τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε ο θρύλος, κερδίζοντας με 1-0 τη Φιορεντίνα, μέσα στην OPAP Arena.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που στήριξαν τον Ερασιτέχνη, με κάρτα φιλάθλου, όσο και κάρτα μέλους της σεζόν 2024/2025.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας – Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!