Τσέκαρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Youth League ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0 της Γκαμπάλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνολικό σκορ 7-0 (3-0 το πρώτο ματς), παίρνοντας την πρόκριση στο Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Για τους Πειραιώτες δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Μουζακίτης, μια ο Γατόπουλος και μια ο Κουτσογούλας, ενώ τα τρία από τα τέσσερα τέρματα προήλθαν από εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 15', όταν άλλαξε ωραία την μπάλα, με τον Μουζακίτη να είναι ο τελικός αποδέκτης που με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.


Στο 57' οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, αφού σε πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσογούλας, ο Παπακανέλλος μπορεί να μην ευστόχησε, όμως, ο Γατόπουλος κατάφερε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Μουζακίτης σημείωσε το 3-0 με εκτέλεσε πέναλτι στο 71', ενώ στις καθυστερήσεις (90+3') ο Πνευμονίδης από τα αριστερά ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα και ο Κουτσογούλας πέτυχε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59' Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68' Ρολάκης), Παπακανέλλος (59' Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68' Ντάμα)

Γκαμπάλα: Μουράντοβ (76' Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59' Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73' Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube